Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 8:00 - 17:00, So 8:00 - 11:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.02.2019
Doprava zdarma od 10 000 Kč vč. DPH
Využijte dopravu zdarma při objednávce od 10 000 Kč vč. DPH na veškerý sortiment. číst celé
01.03.2017
EET
Od 1.března 2017 je náš e-shop v evidenci  EET Zákon o EET: „Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Záro... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Dopravu našeho zboží zajišťují společnosti DPD a Toptrans.

Platit můžete kartami:

 



Za naši kvalitu mluví hodnocení našich zákazníků


Zboží dodáno včas, dobrá informovanost o stavu objednávky. Doporučuji.
Miroslav


Profesionální přístup. Výborná komunikace a rychlost dodání zboží. Všem doporučuji.
Jan


Dopravce část zboží poškodil a firma KaD do 2 dnů zaslala znovu nepoškozenou novou část - super . Za 2 dny jsem ji přebíral - opravdu rychlé a slušné řešení.
Tomáš

Další hodnocení z webu heureka.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Dvořák Karlík s.r.o., se sídlem Dudychova 298, Holice, 534 01, IČ 28825870, zapsaná u Okresního soudu v Hradci Králové, oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravní společnost DPD CZ s.r.o., Kladská 1072, 500 03, Hradec Králové
    • Přepravní společnost TOPTRANS EU, a.s., U Plynárny 1290/99, Praha, 10100, Michle
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Proč nakoupit právě u nás?

Odbornost

Provádíme i realizace staveb, našemu zboží opravdu rozumíme!

Velkosklad

Na rozdíl od konkurencemáme většinu zboží skladem a ihned odesíláme.

Komunikace

Nebojíme se komunikovat. Zavolejte, poradíme. Nebo se za námi stavte na prodejnu.

Zkušenosti

V oboru působíme již více než 20 let. Mluví za nás kvalitní práce a spokojení zákazníci.

Specialisté na prodej instalatérského a topenářského materiálu

Naším cílem je provázat naše bohaté zkušenosti s pohodlností a rychlostí nákupu na internetu. Nejme tedy jen další z řady e-shopů, který se snaží prodat zboží, kterému nerozumí – my se v našem oboru pohybujeme již přes 20 let a jsme tak schopni každému individuálně poradit a najít to nejlepší řešení.

 

Doprava zdarma již od 10 000 Kč
© 2021 Prodejna instalatérského a topenářského materiálu Dvorak-karlik.cz Všechna práva vyhrazena. Eshop rychle design na míru: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.